Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Москві майже водночас смерть забрала двох знаменитостей

Втрата 10846 переглядів

Опубліковано - 16.12.2009 17:27 | Всі новини | Версія для друку

Відомий російський політик і економіст Єгор Гайдар помер на 54-му році життя
Відомий російський політик і економіст Єгор Гайдар помер на 54-му році життя
У середу зранку, 16 грудня, померли відомий російський економіст і політик Єгор Гайдар та шоумен, актор і спортсмен Володимир Турчинський, відомий під прізвиськом Динаміт.

Про смерть Єгора Гайдара повідомив у середу, 16 грудня, його помічник - Геннадій Волков. За його словами, він помер через тромб, що відірвався.

Гайдар був одним з головних ідеологів економічних реформ у Росії. Він обіймав ключові посади в уряді Росії в 1990-х роках: був першим міністром фінансів Російської Федерації, першим заступником, а потім виконуючим обов'язки голови уряду.

Єгор Гайдар Тимурович (онук відомого дитячого письменника Аркадія Гайдара (Голікова), який загинув в 1941 році в бою з гітлерівцями під Каневом, де й похований) народився 19 березня 1956 в Москві. Після закінчення економічного факультету МДУ Гайдар продовжив навчання в аспірантурі; в 1980 році він став кандидатом, а в 1990-му - доктором економічних наук.

До приходу в уряд Гайдар працював у декількох наукових інститутах, а також писав на економічні теми в журналі “Комуніст” і газеті “Правда”.

* * *
Шоумен, актор і спортсмен Володимир Турчинський, відомий під прізвиськом Динаміт помер на 47 році життя
Шоумен, актор і спортсмен Володимир Турчинський, відомий під прізвиськом Динаміт помер на 47 році життя
Володимир Турчинський помер на 47 році життя рано вранці (близько 5 ранку) 16 грудня у своєму будинку в селі Пашуково Ногінського району Московської області.

Слідчий комітет при прокуратурі РФ назвав попередню причину смерті Володимира Турчинського. За даними відомства, російський спортсмен, актор і шоумен помер від інфаркту. Слідство з'ясувало, що близько трьох тижнів тому (після раптової смерті іншого відомого шоумена Романа Трахтенберга) Турчинський звернувся до військово-морського госпіталю зі скаргами на болі в грудях.

За відомостями СКП, спортсмен відчув себе погано відразу після того, як прокинувся. Він втратив свідомість і впав на підлогу.

Дружина Турчинського Ірина викликала "швидку допомогу". Приїхавши на виклик, лікарі констатували смерть Турчинського. Медики і назвали слідчим СКП по Московській області попередню причину смерті спортсмена.

Володимир Турчинський народився 28 вересня 1963 року в Москві. На початку 1990-х працював тілоохоронцем і охоронцем. У середині десятиліття він прославився як Динаміт у телешоу “Бої гладіаторів”. Брав участь у світовій першості серед найсильніших атлетів планети.

На російському телебаченні Турчинський вів низку програм: “Фактор страху”, “Фактор страху-2”, “Найсильніша людина”, “Сміх без правил”, “Убивча ліга”. Співпрацював з радіостанцією “Сєрєбряний дождь”, а також знімався у кінофільмах і серіалах.

У Володимира Турчинського залишилися син і дочка.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Втрата»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.