Щастя людей – у коханні

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.02.2012 02:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16744

Майже дві третини чоловіків і жінок вважають, що їхні кохані - основне джерело щастя в їхньому житті.

45% людей зізналися, що кохання принесе їм величезне щастя

Як показало міжнародне опитування, більше половини одиноких сердець найбільше на світі мріють про те, щоб знайти свою другу половинку, а 45% зізналися, що кохання принесе їм величезне щастя, зазначає Zdravoe.

«Нас вразило те, що величезна кількість людей у ​​всьому світі шукають щастя у власному домі», - відзначили дослідники.

Найбільш прив’язаними до домашнього вогнища є жителі Південної Африки: 82% з них розповіли, що ніщо не робить їх щасливішими, ніж життя з коханою людиною. Японці і громадяни Південної Кореї, навпаки, виявилися байдужими до сімейного щастя. Майже половина з них не вважають своїх партнерів джерелом щастя.

Для 38% опитаних пар секс є найпозитивнішим аспектом відносин. Особливо це стосується бразильців, 60% яких зізналися, що найбільше щастя їм приносить ніч кохання. Японці, корейці та британці цінують у своїх партнерах не сексуальність, а інші якості. Так, лише 15% жителів Японії вважають секс основою щастя в шлюбі.

Також, в цих трьох країнах самотні жителі страждають від відсутності партнера найменш за всіх. Лише третина з них визнали, що шлюб - це все, що їм потрібно для щастя. А ось 70% одиноких людей в Індонезії, 57% одиноких турків і 56% одиноких мексиканців мріють лише про те, щоб в їхнє життя прийшло кохання.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.