Російські офіцери, які керують підрозділами АК 8-ї армії, попалися на крадіжці грошей в солдат

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.07.2021 17:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=31760

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України командування Збройних сил Російської Федерації продовжує здійснювати посилений контроль за станом справ у з’єднаннях і частинах оперативного угруповання російських окупаційних військ.

Про це, під час зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомила речниця МО Людмила Русецька.

Так, комплексна комісія ЗС РФ, яка перебуває на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях з початку поточного місяця, виявила низку суттєвих недоліків під час перевірки з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК.

Зокрема, комісією встановлено непоодинокі факти привласнення кадровими офіцерами ЗС РФ, які займають командні посади, значної частини коштів, призначених для виплати грошового забезпечення особовому складу підпорядкованих підрозділів. Також, в окремих підрозділах окупаційних військ виявлена невідповідність даних обліку особового складу.

Наразі, у зв’язку з виявленими в 1, 2 АК порушеннями та недоліками, строки перебування комплексної комісії ЗС РФ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях продовжено.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.