Ситуація на фронті: не змінилася

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.11.2021 12:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=32081

23 листопада в районі проведення операції Об’єднаних сил з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

В напрямку ЗАЙЦЕВОГО окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Біля ВЕРХНЬОТОРЕЦЬКОГО російські найманці здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

В бік ШУМІВ ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Поблизу ШИРОКИНОГО противник застосовував міномети калібру 120 мм.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Завдяки зусиллям українських воїнів рубежі наших підрозділів залишилися незмінними.

Впродовж поточної доби, 24 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна.

За минулу добу підрозділами поліції зведених загонів перевірено 3008 транспортних засобів, 3636 осіб, а також виявлено 47 адміністративних правопорушень та розкрито 30 злочинів.

Через контрольні пункти в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 1250 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 1330 осіб.

В порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 3,5 гектари території та передали на знищення 139 вибухонебезпечних предметів.

Підрозділи Об’єднаних сил тримають ситуацію під контролем та продовжують виконувати визначені завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

Разом до перемоги!

Слава Україні!



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.