Сьогодні - Всесвітній день поцілунків

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.07.2009 15:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7524

Цього дня всі охочі можуть “обмінюватися своїми душами” з повним правом: 6 липня відзначається Всесвітній день поцілунків, який вперше вигадали у Великобританії. А

Що може змусити серце перекачувати щохвилини на один літр крові більше звичайного? Надати руху 28 м’язів тіла одночасно й миттєво підвищити артеріальний тиск? Спровокувати викид адреналіну, а також спалити дюжину калорій? Ранкова пробіжка, здача іспиту, побілка стель? Не вгадали: поцілунок!

Два десятки років тому День поцілунків був затверджений Організацією Об`єднаних Націй.

У багатьох містах цього дня проходитимуть різні конкурси поцілунків, учасники яких мають шанс виграти різні призи і подарунки, повідомляє “Обозрєватєль”.

Отже, насмілюйтеся, встановлюйте рекорди "поцілунків"!

Чому люди цілуються? По-перше, тому що це є традиційним. У всьому світі люди, потрапляючи в романтичну ситуацію, відчувають неусвідомлену необхідність цілуватися. Таке відчуття, що представники протилежної статі запрограмовані на поцілунок і лише цього і чекають. Якщо ви це зрозумієте, то отримуватимете більше і самих поцілунків, і задоволення від них.

Ця програма діє день за днем. Люди бачать акторів, що цілуються на екранах телевізорів, в кіно і в рекламі, їм розказують про те, що їх друзі цілуються з тим-то і тим-то, вони бачать людей, що цілуються на вулиці. В результаті у відомих ситуаціях поцілунок сприймається як обов`язкова їх складова. Тому в романтичній ситуації спрацьовує підсвідомий стереотип, і люди відчувають практично нездоланне бажання поцілуватися незалежно від того, хочуть вони цього насправді чи ні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.