Росія замовчує надзвичайну подію на ракетному крейсері

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 9.09.2009 16:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7922

У Севастополі в результаті вибуху на гвардійському ракетному крейсері “Москва” Чорноморського флоту Російської Федерації постраждало близько 10 моряків.

Як повідомило кореспондента УНІАН джерело, близьке до ЧФ РФ, позавчора, 7 вересня, на крейсері стався вибух допоміжного котла, в результаті якого виникло загоряння. Вогнем пошкоджено механізми, що знаходилися у відсіку.

Під час ліквідації пожежі постраждали близько 10 військових моряків, яких було оперативно госпіталізовано. Причини вибуху котла з’ясовуються.

Водночас УНІАН не вдалося одержати офіційної інформації від командування ЧФ РФ - телефони служби інформації флоту не відповідали.

За данинми з інших джерел ЧФ РФ вибуху на "Москві" не було, але була пожежа, яку згасили своїми силами. Наразі точно відомо, що ніяких повідомлень у частини МНС щодо події не надходило.

Між тим, очевидно, що у будь-якому разі російська сторона вчергове порушила міжнародні домовленості щодо перебування військової бази на території України. Адже, незалежно від наслідків надзвичайної події, російське командування мало б обов'язково поінформувати українську сторону.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.