Ви вже отримали користь від лохотрону «Свинячий грип»?

Автор/джерело -  © Ігор Каганець «Народний Оглядач» 



Дата публiкацiї - 1.11.2009 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1456

Ще ні?! То поспішайте, бо цю «золоту жилу» вже розробляють по повній програмі – і в Україні, і за кордоном. Перед ведуть фармацевтичні компанії. Так, компанія GlaxoSmithKline – другий за величиною виробник ліків у світі – вже оголосила про зростання прибутку на 11%. Перспективи надзвичайно оптимістичні.

Козаки пишуть листа Всесвітній організації охорони здоров’я - ВООЗ (це така рекламна агенція транснаціональних фармацевтичних компаній, головна організація зі скорочення «зайвого населення»)

Дуже гарно заробили аптеки! Масовий психоз – найкращий двигун торгівлі. Те, що вчора не знали куди викидати, сьогодні продали уп’ятеро дорожче.

Чудові перспективи у Міністерства скорочення населення. Уряд обіцяє нові багатомільйонні вливання. Попереду тендери і відкати. Міністр Князевич бадьоро шукає у світі нові антисвинячогрипові вакцини. Міністр Порошенко вже знайшов: дружня Індія обіцяє допомогти. Недорого.

Гарно почувається ВООЗ – головна організація з депопуляції, рекламна агенція транснаціональних фармацевтичних компаній. Тимошенко обіцяє постійно тримати її в курсі (?!). Скандал навколо смертельної індійської вакцини, яка нещодавно нахабно лобіювалася ВООЗ, – у минулому. Натомість у майбутньому – ще кращі вакцини, ще безпечніші і ще гуманітарніші.

Через свинячий вірус збадьорилася місцева свиноеліта – є можливість додатково попіаритись на різних телешоу з серії «потвори на свободі». Тема педофілії, службових зловживань і управлінської некомпетентності успішно заглушена.

Ну як? Бачите, як у них все прекрасно! Так може і ми щось зробимо для себе. Ось кілька корисних порад:

1. Викинь телевізор! Якщо дуже шкода – просто вимкни. Вже через три доби відчуєш себе здоровішим. Телевізор забруднює страхом інформаційний простір, отже підриває твій імунітет. Страх убиває. Нинішній ажіотаж – це чергова психічна атака фармацевтичного лобі з метою збагачення. Поміркуй сам: щороку у світі хворіє на сезонний грип близько мільярда людей, з них вмирає три мільйони. В США з сезонним грипом щороку госпіталізують 226 тисяч людей, вмирає 36 тисяч. І ніякої паніки!

2. Посилюй свій імунітет – це твій єдиний надійний захист. Для цього читай Живе Слово – це найпростіша і водночас найефективніша технологія самозцілення, посилення своєї енергетики, а також «притягування» позитивних людей і подій (чисте притягується до чистого). Вона не потребує ні грошей, ні препаратів – лише знання і воля їх застосувати. Ті, що практикують Живе Слово, просто не хворіють – і нічого не бояться. Щоб навчитися цій практиці, достатньо 15-20 хвилин – і вперед!

3. Перестань труїтися. Забудь про горілку, пиво, слабкоалкогольні напої, газовані солодкі напої, тютюнопаління. Не дай олігархам заробляти на підриві твого здоров’я. Замість пачки цигарок купи кілограм яблук. Замість пляшки пива випий зелений чай з медом і лимоном. І не дай собі вколоти вакцину – головний засіб розширення ринку споживачів фармпрепаратів. Знай: вакцинації ослаблюють імунітет, а іноді й убивають. Дієвих вакцин проти вірусів не існує і не може існувати в принципі. Аптечні імуностимулятори і вітаміни допомагають лише завдяки самонавіюванню (ефект плацебо).

4. Думай про добре і світле, бо що у тебе сьогодні в голові, те завтра буде в житті. Піднімай настрій собі й навколишнім. Вітайся з ними «Радіймо!» і навчи їх відповідати – «Радіємо!» Розкажи родичам і друзям, що нинішній ажіотаж навколо звичайного сезонного грипу – це підла містифікація свиноеліти з метою власного збагачення. Причому свині до цього бруду непричетні.

5. Оточуй себе красою, бо краса дає силу. Наведи лад і чистоту навколо себе. Мий руки з милом і частіше провітрюй приміщення. Слухай гарну музику і співай українські пісні, краще разом з друзями. Одягайся в гарний одяг. Найкращий варіант – українська вишиванка, наш традиційний оберіг.

6. Покладайся на себе і своїх друзів. Не покладайся на владу – вона некомпетентна, слабкодуха і аморальна. Найголовнішим видимим результатом Міністерства охорони здоров’я є скорочення населення і тотальна корупція. Головним продуктом засобів масової дезінформації є брехня і психотерор. Невігласи мають бути звільнені з посад, корупціонери – покарані. Це буде пізніше, а поки що –

7. Об’єднуйся з собі подібними. Спілкування зі світлими, тверезо мислячими людьми дає оздоровлюючий ефект, наснажує енергією і захищає від лохотронів.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.