Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Епідемія страху: смертельну пневмонію в Україні замовила мафія!

Національна безпека 22662 перегляди

Опубліковано - 2.11.2009 | Всі публікації | Версія для друку

Епідемія страху: смертельну пневмонію в Україні замовила мафія!
Людям із слабкими нервами і хворою уявою читати не рекомендується.

На початку була паніка.

- Заражено вже половину України!

- Смертоносний вірус мігрує стрімкими темпами!

- До кінця року кількість померлих може скласти декілька тисяч!

- Лікуватися удома - рівносильно загибелі!


Чи не так, - мороз по шкірі шкребе, коли читаєш такі заголовки. Тим часом, від подій останнього тижня, коли на Західній Україні від невідомого вірусу померло майже 40 чоловік, буквально вибухнув інформаційний простір.

Виникла паніка національного масштабу - як бути, куди бігти, що робити, а якщо всі ми помремо?

Офіційні медики нудно відповідали, що боятися поки не варто, що все під контролем і готово до прийому трупів, …пардон, - хворих. Рекомендували профілактику і закликали до пильності.

Проте, народ їм чомусь не вірить, а вірить таблоїдам, які навперебій лякають швидким кінцем світу.

Чутки про те, що до України прийшов той самий, злий і жахливий свинячий грип, але нам не говорять, вмить укорінялися в мізках людей. За лічені дні в аптеках розхапали всі профільні ліки.

У той же час у нас виникла стійка підозра, що вся ця дивна епідемія виникла не просто так, а галас навколо неї нагнітається штучно.

Чого ми злякалися

Річ у тому, що озвучені «страшні цифри» і динаміка - 37 летальних результатів за тиждень, далеко не такі жахливі, як здаються на перший погляд. Тим більше, як їх малюють.

Ви краще зверніть увагу на наступні цифри:

*В середньому на українських дорогах, в результаті аварій і нещасних випадків, в день гине 25 чоловік

* Від отруєння неякісною алкогольною продукцією в день гинуть до 20 жителів України

* Від туберкульозу щодня вмирають 32 людини


Є ще як мінімум 10 позицій, що значно перевершують нинішню смертність від «свинячого грипу», причому стабільно. (див. таблицю внизу)

Це означає, що для середньостатистичного українця ризик померти від грипу або пневмонії в три, а то і в п'ять разів менше ризику потрапити в аварію або бути збитим машиною.

Але ми ж не кричимо на кожному переході «рятуйся хто може». Не жахаємося від доріг і транспорту. А ось варто було з'явитися повідомленням про кількох хворих і померлих в Тернопільській області, як вся країна за лічені дні встала на вуха. Чи не здається це вам дивним? Чи не читається за всім цим чийсь, добре продуманий сценарій?

Але навіщо і кому може знадобитися таке загострене сприйняття людьми якоїсь вірусної інфекції, яка в три рази менш небезпечніша, ніж їзда за кермом?
СБУ: епідемія - це важіль маніпуляції

Напевно тому, хто знає, як можна заспокоїти людей, або, навпаки, як ще більше їх налякати. Тому, хто зацікавлений в маніпуляції величезною частиною населення! Яким чином і для чого? Відповідь лежить на поверхні - щоб в потрібний момент примусити їх зробити яку-небудь дію, або ж бездіяльність.

Іншими словами - керувати їхньою поведінкою. Людина заведена, така, що боїться невизначеності, апріорі схильна до масового психозу, А отже, до стадних, рефлекторних вчинків і дій.

Правильність наших думок підтвердило джерело з СБУ, імені і посаду якого ми розкривати не будемо:

- Ситуація навколо епідемії неоднозначна, ми чітко простежуємо в ній елемент маніпулятивності, штучності. За попередніми даними, нитки цієї гри йдуть з-за кордону, зараз ми опрацьовуємо декілька версій. Разом з тим, ми зафіксували значне пожвавлення діяльності декількох значних фармацевтичних компаній на території України. У цьому ж ланцюжку - синхронний протест гравців ринку проти мораторію на підвищення цін на ліки.

- Чи може це бути своєрідною артпідготовкою для завезення до України якогось нового препарату або вакцини?

- Ми розглядаємо такий розвиток подій як одну з двох основних версій. Зараз головне, щоб не відбулося різке, неконтрольоване вкидання медикаментів під конкретну проблему, в нашому випадку - щось таке, на зразок препарату від свинячого грипу. Зараз ми узяли на контроль дозвільні органи, які видають ліцензії на продаж нових ліків, сподіваємося, що паніки не буде.

- Ви не допускаєте, що цей вірус може розповсюджуватися штучним шляхом - як біологічна зброя, що це може бути диверсія, акція певних спецслужб?

- Ми допускаємо все, але на даному етапі немає приводу говорити про сплановану біологічну атаку. Це не означає, що вона не можлива, але за даних обставин має місце вплив звичайного сезонного епідеміологічного загострення

- А друга «основна версія» теж стосується фармацевтики?

- Я б сказав, що вони співіснують, не взаємовиключаючи одна одну. Ви ж розумієте, що скоро вибори. Зараз відбуваються обкатку і упроваджуються найрізноманітніших брудних технологій.

А за допомогою паніки можна серйозно впливати на виборний процес… та як завгодно - аж до заклику не з'явитися на вибори, через загрозу зараження і смерті. Це серйозна національна проблема і ми докладемо всі зусилля, щоб розібратися в ситуації й її замовниках, і перешкодити їм здійснити свої деструктивні плани.

Еге ж, СБУ не можна не вірити. Тільки ось є великі сумніви, що ця структура здатна перешкодити чиїм би то не було диявольським планам. У них же немає такого важеля впливу на ЗМІ, який є у деяких олігархів. Залишаються тільки стеження, викриття... хотів сказати - арешти.
Медики своїх не видають

А ось медики, в більшості своїй, не хочуть виводити на чисту воду фармацевтичну мафію - це зашкодить не тільки втратою роботи, але і матиме більш серйозні наслідки. Можуть і замочити дохтура, який скоїв замах на святе, - мегаприбуток. Та й корпоративна етика не дозволяє.

Єдине, що можуть говорити наші головні лікарі - це завіряти про готовність впоратися з будь-якими епідеміями, і призвати народ вчасно звертатися за допомогою.

Але ж ми знаємо, як вони вправляються навіть з дріб'язковими хворобами.

Проте, нам вдалося розшукати авторитетного лікаря, який не побоявся розкрити деякі корпоративні секрети, у зв'язку з епідемією «пневмонічної свині»

Андрій Володимирович Прігов, кандидат медичних наук, має приватну практику. Ідейний опозиціонер системи мінохоронздоров'я.

- Я вже декілька днів поспіль тільки і відповідаю, що на дзвінки знайомих, друзів, пацієнтів - і я всім говорю одне і теж - НЕМАЄ НІЯКОГО СВИНЯЧОГО ГРИПУ, є великий міф трьох-чотирьох світових фармацевтичних гігантів, які влаштовують великі світові шоу і епідемії. І казково при цьому наживаються. Пігулки від ожиріння, віагра останніми роками стали приносити значно менше прибутків. Виникла необхідність глобальних катаклізмів - такими і стали спочатку пташиний, а потім і свинячий грип. Вони (мафія) не соромилися заражати багато тисяч диких тварин, цілі популяції, щоб жах ситуації виглядав правдоподібнішим. Цілі країни, на рівні урядів, були вимушені викошувати і прополювати свої тваринницькі і птахівничі господарства.

Зате прибуток від реалізацій ліків і протиотрут цих корпорацій обчислюється десятками мільярдів доларів.

- Але ж за тиждень в Україні від дивної простуди померло 37 чоловік, і діагнози розпливчаті.

- У нашої медицини сьогодні взагалі все розпливчате. Її просто немає, вона практично знищена. Ніякого контролю, рівень професіоналізму наших медиків залишає бажати кращого. Катастрофічно не вистачає фінансування, процвітає хабарництво і корупція. Я не хочу нікого конкретно звинувачувати, але серед моїх колег, на жаль, є немало таких, хто за гроші і «залікувати» людину готовий, ви зрозуміли, про що йде мова.

З іншого боку, з кожним роком погіршується екологія, загальний стан здоров'я українців неухильно падає.

Тут швидше треба говорити про кризу всієї системи, чим про висмоктану з пальця дану епідемію. Ви краще запитаєте, скільки в цих лікарнях померло людей за минулий рік? Цифра вам малою не видасться, але хіба ви чули хоч про одну смерть? А зараз неначе зведення з фронтів - стільки-то загиблих і поранених. Я упевнений на 100%, що загрозу від нинішніх штамів грипу і інших інфекцій перебільшують штучно раз в п'ять, якщо не в десять.

У багатьох аптеках вже перебої зі звичайними ліками. Тепер уявіть, що завтра з'являється супер-перевірений, новітній, випробуваний препарат - сенсація провідних лабораторій, який гарантовано «убереже вас і ваших дітей від будь-яких ризиків» - хіба ви не побіжите їх купувати в аптеку? А якщо цей препарат світитиметься по всіх каналах і газетах. Насправді ж, це можуть бути найпростіші, звичайнісінькі антивірусні пігулки, може навіть хорошої якості. Але якою ціною досягається ефект, хіба це чесна гра? Ви подивіться, - зараз і простих ліків не купити, все люди розібрали, а мафія тільки радо потирає руки. Держава не здатна захистити свій народ від подібних інформаційних атак, або не хоче цього робити, тому, що в частці.

- Що ви порадите робити простим людям?

- Тепло одягатися, уникати без необхідності людних місць. Робити профілактику, пити вітаміни, їсти мед, лимони, зміцнюючі відвари, - я не розкриваю секретів. Найдієвіший засіб - це маска на обличчя. Наш народ не звик носити їх в громадських місцях, а дарма. Тоді взагалі ми уникали б будь-яких грипозних епідемій. Ось японці носять маски скрізь і практично не хворіють. А так, необхідно взагалі укріплювати свій організм, робити це комплексно, постійно і незалежно ні від будь-яких чуток і епідемій. І тоді вам не буде страшний навіть найжахливіший грип.

Свиня під вибори

Ну що, поважані читачі. Хоч трохи ми переконали вас в тому, що не так страшна хвороба, як її реклама?

Не забувайте і про те, що говорив СБУ-шник - момент зомбування народу ілюзією ризику і погроз.

Цілком можливо, що «епідемію» замовили і підтримали і ті, хто не хочуть чесного волевиявлення на найближчих виборах Президента. Зірвати вибори - чим не мета? А який розмах технології! Головне, щоб експеримент не вирвався з під контролю, - адже вже зараз життя на Західній Україні фактично паралізоване. Люди масово здають квитки, відмовляються від новорічних подорожей до Карпат. А політики поки вимушені обходити західний регіон стороною в своїх передвиборних турах. А чи не рука Москви простежується в цих розкладах?

Адже це ще не межа. Попереджаємо вас - будьте пильні. Це лише початок.

Для порівняння, нижче ми приводимо таблицю - статистику смертей. Нехай вас не бентежить трохи давній термін оновлення - динаміка і середні показники практично ідентичні нинішнім.

Динаміка смертності від нещасних випадків, вбивств, самогубств та іншого впливу зовнішніх причин в побуті по окремих причинах смерті
  

2000

2001

2002

2003

2004

Померло від всіх причин 72430 74157 75270 71534 69688
зокрема від:
- нещасних випадків, пов'язаних з транспортом 7022 8642 9245 9075 9185
- випадкових отруєнь алкоголем 9364 9843 10320 9759 10018
- інших випадкових отруєнь 4504 4578 4708 4524 4506
- нещасних випадків під час лікування 69 62 61 50 50
- випадкових падінь 2465 2657 3018 3092 3244
- нещасних випадків, викликаних вогнем і полум'ям 1782 1986 2348 2325 2357
- випадкових втоплень і занурень у воду 4241 5088 4425 3430 3911
- випадкових механічних задушень, закупорки дихальних шляхів 2743 2540 2819 2836 2875
- нещасних випадків, викликаних вогнепальною зброєю 50 60 48 43 38
- нещасних випадків, викликаних дією електричного струму 1501 1154 934 796 657
- інших нещасних випадків 6244 7098 7508 7310 7409
- самогубств і самоушкоджень 14558 13244 12543 12322 11244
- вбивств і навмисних пошкоджень, нанесених іншою людиною і передбачених законом втручань 6458 6174 5708 5265 4961
- пошкоджень без уточнення їх випадкового або навмисного характеру 11407 11015 11571 10697 9223
- голодування (виснаження) 22 16 14 10 10

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Національна безпека»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.