Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Три секрети по-справжньому багатих людей

Антикриза 70702 перегляди

Опубліковано - 5.03.2010 | Всі публікації | Версія для друку

Три секрети по-справжньому багатих людей
Про те, щоб стати власником мільярдних статків мріє дуже багато людей, але для більшості з них - це були, є і будуть лише мрії. Що вирізняє по-справжньому багатих людей від всіх інших? Компанія China Market Research Group протягом п’яти років інтерв’ювала мільйонерів і мільярдерів і дізналася три їхні головні секрети.

Компанія China Market Research Group, що спеціалізується на стратегічних дослідженнях ринків, на чолі зі своїм засновником Шоном Рейном взяла інтерв'ю у десятка мільярдерів і кількох десятків мільйонерів, чиї статки оцінюється в понад $ 100 млн. Серед них були й публічні американські бізнесмени, і китайські багатії, які зі зрозумілих причин вважають за краще залишатися в тіні, і ті, хто «зробив себе сам», і ті, хто успадкував бізнес від батьків.

Майже всі, хто давав інтерв'ю, зізналися, що досягти успіху їм допомогла удача і вірно обраний час. Більшість з них, як не дивно, не сильно відрізняється від звичайних людей, турбується про своїх дітей і здоров'я, має цілком пересічні людські бажання. Але найцікавіше полягає в тому, чим вони відрізняються. Дослідники вирішили звузити діапазон пошуку і поставили собі за мету виявити три головні секрети багатих людей. І їм це вдалося.

Секрет перший

Вони не бояться зазнати поразки. Більшість респондентів розповіли, що у них був вибір: піти простим і безпечним шляхом або прийняти зважений ризик. Щоб досягти багатства, всі вони йшли на ризик. Так що, якщо для вас головне - безпека і передбачуваність, навряд чи вам вдасться заробити мільярд.

Абсолютно кожен з респондентів хоча б раз зазнавав поразки на шляху до багатства. Але вони приймали цей досвід, вчилися на своїх помилках і прагнули швидше «повернутися в сідло». Адже справжня поразка - це дозволити негативному досвіду знищити віру в перемогу і змусити опустити руки.

Один з учасників дослідження робить бізнес в мережі Інтернеті. Під час буму дот-комів його статок перевищив $ 1 млрд. У нього був власний літак, і він міг замовити виступ Елтона Джона на своїй приватній вечірці. Але бульбашка луснула, і його статок зник. Він не здався, почав все спочатку і нещодавно продав черговий бізнес за кілька сотень мільйонів доларів. У нього знову є свій літак, і він вже запровадив новий бізнес.

Секрет другий

По-справжньому багаті люди підходять до вирішення проблем творчо і шукають нові джерела прибутку. Респонденти розповіли про те, що намагаються поглянути на проблему з різних ракурсів і часто рухаються проти течії. Вони вважають, що якщо всі діють певним чином, або якщо всі вірять у правильність певного постулату, то це не означає, що правильно підкоритися думці більшості. Але сенс не в тому, щоб постійно протиставляти себе іншим. Важливо брати під сумнів загальноприйняті факти, мислити критично, аналізуючи якусь проблему.

Наприклад, один керівник нафтової компанії багато років тому задумався над підвищенням ефективності роботи заправок. Він відчував, що їх можна зробити ще більш прибутковими. Тоді він здогадався доповнити заправки магазинчиками, де можна купити щось корисне і випити чашечку кави. Коли він поділився своїми думками, над ним лише посміялися. Але він вірив, що ідея буде працювати, і тепер цей формат поширений повсюдно.

Секрет третій

По-справжньому багаті люди вдало одружуються. Ні-ні, вони не шукають заможного партнера, хоча це навряд чи зашкодило б справам. Більшість з тих, з ким розмовляли дослідники, особливо ті, хто «зробив себе сам», вважають, що надійний супутник життя зіграв ключову роль в досягненні ними успіху. Створення власного бізнесу - це дуже непросто, доводиться йти на багато жертв. І в цей час украй важливо, щоб поряд був той, хто підтримує і вірить у вас, не дивлячись ні на що.

Багато хто з тих, хто зараз казково багатий, проходили через нужду і злидні. Деякі тричі перезакладали майно, щоб здобути грошей для своїх старт-апів, деякі тулилися в гаражах батьків або працювали на кількох роботах, скеровуючи всі ресурси на реалізацію мрії. Деякі втілювали її в життя, а потім втрачали все, щоб знову почати спочатку і досягти бажаного результату. Так що, якщо хочете заробити мільйон, переконайтеся, що поруч з вами знаходиться той, хто зможе стійко винести все це.

За словами Шона Рейну, поки його команда працювала над проектом, всі дослідники змогли на власні очі переконатися, як чудово бути багатим. Але крім всього перерахованого вище вони з'ясували дещо інше. Найважливіший секрет полягає в тому, що гроші - це ще не все. Щоб стати по-справжньому багатим і щасливим, ні в якому разі не можна забувати про власне самопочуття і здоров'я своєї сім'ї.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Антикриза»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.