Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як зачарувати поглядом?

Дозвілля 37156 переглядів

Опубліковано - 11.10.2010 | Всі публікації | Версія для друку

Як зачарувати поглядом?
Так, і таке досить часто буває необхідно, якщо об’єкт вашої зацікавленості ну надто вже вам подобається, і хочеться взаємно його (її) зацікавити... Як же це зробити?

Для цього треба періодично поглядати на співрозмовника особливим поглядом - з сильно розширеними зіницями. Якщо природа при народженні обділила вас «сексуальним зором», його можна виробити за допомогою спеціальних вправ.

Наприклад, таких. У повній тиші, при неяскравому світлі зручно розташуйтеся в кріслі, розслабтеся, витягніть ноги, покладіть руки на коліна. Дуже важливо привести тіло в стан повного розслаблення - це одна з головних запорук успіху. Очі не повинні блукати по кімнаті, кінчики пальців, губи, повіки - все повинно бути нерухомо. Про всяк випадок вимкніть мобільний телефон - щоб раптово не відвернув від медитації.

Вправа «Точка»

Коли відчуєте, що домоглися абсолютного внутрішнього спокою, знайдіть у кімнаті якусь точку, направте на неї пильний нерухомий погляд. При цьому намагайтеся, наскільки це можливо, скосити зіниці до перенісся. Ліве око дивиться мов би правіше обраної точки, а праве - ліворуч неї. Починають вправу з невеликої тривалості часу - з 30 секунд, поступово збільшуючи її до 10 хвилин.

Коли цей рубіж подоланий, приступайте до головної вправи - треба навчитися дивитися прямо в очі співрозмовнику, не моргаючи. Для цього візьміть у руки дзеркало.

Вправа «Дзеркало»

Подивіться на зіниці свого відображення так, немов хочете крізь очі проникнути в мозок. І в цій вправі зіниці знову повинні бути злегка скошені: правим оком дивіться у праву зіницю відображення, лівим - в ліву. Якщо на першому етапі не вийде настільки сильно звести очі, дивіться на перенісся, це називається «центральний погляд».

По ходу вправи «дзеркало» необхідно періодично розкривати очі - як можна ширше. Результатом буде збільшення поля зору, а крім того, таким чином виробляється «владний погляд». Спробуйте, і переконаєтеся прямо зараз, де там дзеркало?

Любить - не любить?

На це сакраментальне питання теж можна відповісти за допомогою погляду. Якщо ваш друг несерйозний у намірах, тільки «кокетує», його видадуть «безсоромні» очі. Придивіться до такого погляду уважніше, і кілька разів у різній ситуації - щоб виключити можливість помилки. Ви побачите, що погляд співрозмовника концентрується не на ваших очах, а трохи вище, в області перенісся або лівої брови. Так можна перевірити щирість представниці прекрасної половини людства.

Саме таким чином вчать дивитися в камеру професійних акторів і розвідників, тим же методом (не концентруватися на зіницях) користуються на переговорах, щоб уникнути можливого гіпнозу. Метод підходить і з точністю до навпаки.

Важливо застосовувати ці рекомендації на практиці і робити висновки зі спостережень за співрозмовником, адже кожному з нас притаманний індивідуальний характер і звички. У когось в житті амплуа людини зовні несерйозної - жартівника-веселуна, і здається, що очі його раз у раз іскряться від сарказму (що і вводить інших в оману).

А інший за звичкою «вдягає» маску зацікавленості і щирості, але, знаючи його можливу тактику, ви розпізнаєте фальш і зможете, принаймні, захиститися.

Тому користуйтеся методикою і процвітайте. Хто має очі - той побачить.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Дозвілля»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.