Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Які жінки притягують чоловіків?

Дозвілля 55361 перегляд

Опубліковано - 3.03.2012 | Всі публікації | Версія для друку

Які жінки притягують чоловіків?
Деякі жінки володіють дивовижним даром. Їм не потрібно грати в ритуальні ігри спокушання. Вони не витрачають час на те, щоб вивчити напам’ять «Правила і поради, як швидко завоювати чоловіка своєї мрії».

Вони навіть не хвилюються перед побаченнями! Вони завжди розслаблені, спокійні і впевнені в собі. Природні, приємні, веселі і безтурботні.

Такі жінки точно знають, чого варті, і створюють стосунки не тому, що бояться самотності, а тому що хочуть, щоб їх любили і цінували за те, які вони насправді. Вони не бояться вимагати найкращого і не дозволяють вішати собі локшину на вуха. Це почуття власної гідності гарантує, що чоловіки, з якими спілкуються такі жінки, поважають їх і роблять все, що тільки ті побажають.

У таких жінок все серйозно. Жодних ігор. Їм не потрібні кокетство і флірт. На них западають і без цього.

Вони не дотримуються журнальних проповідей про «недоцільність» першого кроку, нібито тому що чоловікам подобається азарт переслідування. І, слава богу, не рвуть відносини, якщо обранець не дарує коштовностей і романтичних подарунків у вигляді квітів та цукерок. По-справжньому приваблива жінка знає, що від таких маніпуляцій більше шкоди, ніж користі.

Вона знає, де знаходиться та сама золота середина між тим, щоб бути «занадто доступною», і «грати в ігри». Вона ніколи повністю не розкривається перед чоловіком, але в той же час і не відраховує «обов’язкову» кількість побачень, перш ніж близько зійтися і допустити його до свого тіла.

Не можна сказати, що така жінка не уявляє без нього своє життя. Вона не скасовує заплановані побачення і зустрічі тільки тому, що він запросив її куди-небудь. У неї є власні пріоритети і власне насичене життя: кар’єра, друзі, захоплення, домашні тварини, вечірні курси, гімнастичний зал, улюблені телешоу. І все це їй шалено подобається. І вона цим дорожить.

Звичайно, вона звільнить місце в своєму житті для чоловіка, який їй потрібен, але не стане ходити заради нього на вухах і жертвувати своїми інтересами. Вона не буде сидіти біля телефону в очікуванні, коли ж він, нарешті, зателефонує. Але й не кинеться в іншу крайність, прикидаючись гіпердієвою і «невловимою». Ігри в «ах, я така загадкова і недоступна» їй абсолютно не потрібні. Вона розумніша і вище таких, прямо скажемо, примітивних прийомів. І чоловіки це цінують.

Така жінка прекрасно розуміє: якщо хочеш бачити поряд з собою принца на білому коні, зі свого боку теж потрібно щось запропонувати.

Надзвичайно приваблива жінка реалістична. Вона знає, що казки її дитинства, в яких прекрасний багатий принц підкорює серце принцеси, - це всього лише казки. Вона не обмежує свій вибір чоловіками, які є «вигідною партією». Вона не оцінює чоловіків за розміром їхнього гаманця, їхньої кар’єри, репутації або марці машини. Вона не прагне до «нерівного шлюбу», немов якась феодальна селянка. Вона не покладається на надії, що який-небудь багатий, успішний чоловік раптом з’явиться в її життя і зробить її щасливою і гідною.

Вона покладається тільки на себе і працює над собою день і ніч. Коли справа стосується партнерів і потенційних чоловіків, надзвичайно приваблива жінка оцінює їх за шкалою емоційності, а не рахує безцеремонно їхні гроші, уточнюючи річний дохід, відсоток пакету акцій і обсяг нерухомості.

Природність - чи не найголовніша чеснота і неймовірно приваблива риса всіх гідних жінок. Така жінка не буде нечесною з чоловіками. Вона не буде нервувати на побаченні з тим, хто їй дійсно подобається, не буде відчувати себе, як на оглядинах, не буде намагатися сподобатися і вести себе неприродно.

Вона не буде займатися «саморедагуванням» слів і думок, які, як їй здається, можуть не отримати схвалення. Вона знає, що бути нечесною з чоловіком погано. Навіть якщо йому подобається та, яка спілкується з ним. І якщо він закохається в «актрису», то нічого доброго не вийде. Тому що він закохається не в неї, а в образ, який вона так старанно створювала.

Така жінка знає це, і їй легко бути собою, вона веде себе розкуто, чесно і адекватно. Якщо їй хочеться щось обговорити, вона так і робить - тому що це важливо для неї. І в неї достатньо самоповаги, щоб це залишалося її пріоритетом.

Якщо її кавалер з нею не погоджується, вона не виходить з себе і не відступає зі смиренням. Вона впевнено стоїть на своєму, обґрунтовуючи свою думку чемно і виховано.

Все це, як магнітом, притягує чоловіків.

Від «Аратти». «А де ж буває така жінка і як її знайти?» - питання, що слушно виникає після прочитання цієї статті. Відповідаємо: як мінімум, вони мають з`явитися після ознайомлення з цим матеріалом. :-) Головне - не сплутати з гламурною стервочкою, яка вивчила напам’ять ті самі «Правила і поради, як швидко завоювати чоловіка своєї мрії».

Але! А чи готові ви зайняти вакантне місце поряд з такою жінкою? Чи гідні ви «надзвичайно привабливої жінки»? Маєте час на самовдосконалення, - поки така жінка з`явиться у вашому житті, а це обов’язково трапиться, - адже, як відомо, - подібності притягуються. Але тут невеличке уточнення: взаємно притягуються подібності з однаковим світоглядом, поглядами і почуттям гідності, а ось що стосується рис характеру, то вони мають доповнювати партнерів в парі - в цьому випадку притягуються протилежності.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Дозвілля»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.